Facebook
Вики Транс ЕООД
Транспортни услуги в България и чужбина

За нас

     Фирма Вики Транс развива своята дейност в сферата на транспортните услуги, спедиция и логистика. В последните години основна дейност на фирмата става международния транспорт, с главно направление страните от ЕС.


     Вики Транс се стреми да обогатява и поддържа своя автомобилен парк. Основна наша цел е запазване и увеличаване на списъка от клиенти, с които работим. Ние развиваме постоянно своята транспортна и спедиторска дейност и от 2001 година сме член и на Националното сдружение на българските превозвачи.

 

      Нашата политика е да оптимизираме и развиваме предлаганото от нас обслужване. За изминалите години, се наложихме на непрекъснато развиващия се и променлив пазар с индивидуалното и добронамерено отношение към всеки един клиент, коректността, ефективността и гъвкавия пакет на предлаганите от нас услуги.

 

      Наши дългогодишни клиенти са както известни фирми от балканския регион и България, така и европейски и световни компании. Нашата цел е да увеличим и подобрим качеството на предлаганите транспортни услуги между България и останалите членки на Европейския съюз (основно направление) от една страна и страните от Балканският регион от друга страна, а така също и постоянното обновяване на автопарка, и използване на автомобили, отговарящи на съвременните екологични, технологични и нормативни изисквания.